Протеин Nutriversum ISO PRO (банановый сплит) 25 г

Есть в наличии
0
Код Товара: 1767-01
Артикул: DS-1172
76 грн.
Нашли дешевле?
Краткое описание
86% білка, ізолят сироваткового протеїну без глютену, трансжирів і цукру з травними ферментами. IsoPro виготовлений на основі преміального протеїну Fonterra, доповненого травними ферментами (бролеміаном, папаїном), щоб п... Читать далее...

86% білка, ізолят сироваткового протеїну без глютену, трансжирів і цукру з травними ферментами.

IsoPro виготовлений на основі преміального протеїну Fonterra, доповненого травними ферментами (бролеміаном, папаїном), щоб прискорити його засвоєння і досягти максимальних результатів.

Одна порція IsoPro містить 22 грами якісного ізоляту сироваткового протеїну, що швидко засвоюється, доповненого амінокислотами BCAA у співвідношенні 2:1:1 у дусі повноцінності.

  • преміум-класу, білкова основа Fonterra

  • винятково високий вміст білка (86%)

  • природний амінокислотний профіль

  • надшвидке всмоктування

  • не містить доданого цукру

  • без трансжирів

  • без глютену

  • без аспартаму

  • мінімальний вміст лактози

  • доданий комплекс травних ферментів (NZyme System)

  • практичний, герметичний вміст

Як застосовувати?

Вживайте 1-2 порції коктейлю Whey Pro на день відповідно до ваших цілей і потреби в білку.

Рекомендується вживати протеїн через 20 хвилин після тренування або занять спортом, незалежно від поставлених цілей, а також для збільшення споживання білка на сніданок.

Спосіб приготування:

Змішайте 30 г порошку з 250 мл води або молока в блендері або шейкері, і все готово до вживання.

Склад 1 порції (25 грамів) Nutriversum - Iso Pro:

  • Енергетична цінність - 398 кДж/ 94 ккал
  • Жири - 0.7 г.
  • зокрема насичені жирні кислоти - 0.2 г, насичені жирні кислоти - 0.2 г
  • Вуглеводи - 0.3 г
  • у тому числі цукру - 0.1 г
  • Білок - 22 г.
  • Сіль - 0 м
  • Бромелайн - 30 мг
  • Папаїн - 20 мг

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
Недавно просмотренные
icon_teleg icon_email